Proces

ambachtelijk houten trappen maken
Onze werkwijze stap voor stap:

  • Stap 1: Persoonlijk gesprek over wensen en mogelijkheden

In een persoonlijk gesprek kijken we naar uw wensen, maar misschien nog belangrijker; wat is er mogelijk? De ruimte, houtsoort, model van de trap maar ook het budget zijn onder meer bepalend voor het ontwerp dat bij u past. Wij hebben tal van voorbeelden waarmee we u op weg helpen en u hierin zorgvuldig adviseren.

 

  • Stap 2: offerte

U heeft nu een concreet beeld van de trap naar uw wensen. Dit is de basis van een gedetailleerde offerte voor uw trap op maat. Alle opties worden overzichtelijk op een rij gezet om u te verzekeren van een eerlijke offerte.

 

  • Stap 3: inmeten

Nadat wij de getekende offerte retour hebben ontvangen maken wij met u of met uw bouwbedrijf een afspraak om de ruimte waar de trap komt nauwkeurig in te meten.

 

  • Stap 4: productie en plaatsen

Wij maken een definitief ontwerp en nemen de trap in productie. We spreken met u een leverdatum af die aansluit op eventuele andere werkzaamheden in uw woning. Op de afgesproken dag wordt uw trap geplaatst.

 

  • Stap 5: facturatie en nazorg

Na plaatsing van de trap ontvangt u van ons de factuur. Tevens kan het soms nodig zijn dat we bepaalde werkzaamheden achteraf uitvoeren. Denk hierbij aan het aanbrengen van antislip-strips nadat de trap door de schilder afgelakt is of het plaatsen van hekwerk en monteren van muurleuningen.