Kwaliteit

Kwaliteit door samenwerking

 

Bij het maken van houten trappen komt veel kennis kijken. Niet alleen bij het ontwerp en het productieproces van de trap maar ook bij het selecteren en toepassen van de juiste materialen. Daarom werken we al jaar en dag samen met partners die bewezen hebben dat ze kwalitatief sterke producten hebben en een betrouwbaar en snelle service kennen.

houten trappen bos.jpg
Duurzaam hout

Onze houtleveranciers hebben duurzaamheid hoog in het vaandel en kunnen bijna alle Europese, Amerikaanse, Afrikaanse en Aziatische houtsoorten leveren. Veel soorten leveren zij supersnel uit voorraad.

Voor hardhouten trappen vindt u onder andere azobe, Amerikaans eiken, Europees eiken, beuken, essen, esdoorn, kersen, mahonie, meranti, oregon pine, en iroko in het assortiment.

IMG_0222.JPG
RVS balustrades en smeedijzer spijlen

Steeds vaker wordt gekozen voor een houten trap met een hekwerk van metalen spijlen of RVS. Dit betrekken we rechtstreeks van een leverancier uit Duitsland met een modern machinepark, eigen productie en bovenal een zeer groot assortiment.

Houten trappen schroeven.jpg
Bevestigingsmaterialen

Voor bevestigingsmaterialen van de trappen gebruiken we het betrouwbare en professionele merk IVANA. Een Nederlands bedrijf dat het verschil maakt met kwalitatieve en gebruiksvriendelijke oplossingen.  

Rubio Monocoat.jpg
Houtbescherming

Wanneer de trap geplaatst is (ver)dient deze ook goed beschermd te worden met het juiste product. Wanneer de houtnerf zichtbaar mag blijven is Rubio Monocoat dé referentie voor een kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbescherming. Met meer dan 40 kleuren is er een ruime keuze voor elke trap. Wij maken voor u kleurmonsters op het hout naar keuze zodat u kunt zien of dit goed bij uw interieur past.

 

Wanneer de houten trap(delen) egaal van kleur moet zijn gebruiken we watergedragen S2U lak van Sigma Coatings. Deze is krasvast en slijtvast en gemakkelijk reinigbaar.