Historie

Vakmanschap is meesterschap

Mijn vader zei, ga maar een vak leren waar je met je handen kunt werken! En zo belandde ik, tegen het advies van de hoofdonderwijzer, op de Onze Lieve Vrouw ter Duinenschool in Ossendrecht. Timmerman, dat leek me dan wel wat en al snel stond ik bij timmerfabriek Nelemans in Nispen als leerling-timmerman. Hier heb ik de basis van het vak geleerd van ervaren praktijkmensen. De liefde voor houtbewerking is in de loop van jaren gegroeid evenals mijn vakmanschap. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen van leerling naar gezel en van gezel naar "meester in trappen". Na jaren voor verschillende bouwbedrijven en timmerbedrijven gewerkt te hebben, heb ik besloten om een eigen bedrijf te beginnen voor het maken van houten trappen vanuit een prachtige locatie in Wouwse Plantage.

 

Voor wie werken wij? Veelal voor particulieren die een trap als sieraad in hun woning zien. Die goed geadviseerd willen worden over de mogelijkheden en waarde hechten aan eerlijk vakmanschap en die graag zoveel mogelijk ontzorgd willen worden tot hun nieuwe houten trap in gebruik genomen wordt. Daarnaast werken we voor een aantal vaste regionale bouwbedrijven die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Zij ervaren ons als betrouwbare partner in het bouwproces.

In feite kan men voor elk type trap bij ons terecht. Rechte steektrap of trap met enkele kwart of dubbele trap, spiltrap, keldertrap of zoldertrap. Het komt ook voor dat we een bestaande trap voorzien van nieuw hekwerk of extra leuningen.

 

Van oudsher werken wij in de regio Zuid-West Nederland. Wij plaatsen onze houten trappen met name in Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Huijbergen, Hoogerheide, Ossendrecht, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten, Wouwse Plantage, Woensdrecht, Rucphen, Oudenbosch, Halderberge, Hoogerheide, Tholen, Rilland en Sprundel.